(Poistunut julkaisusta)

Toimipistevastaava, Sixt, Kittilä
Sixt / Veho Rent Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Rekrytoimme Sixt Kittilän toimipisteisiin toimipistevastaavaa toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Etsimme esimiestä, joka jakaa Sixt autovuokraamon ajatuksen Pohjois-Suomessa. Olet oma-aloitteinen, organisaatiotaitoinen päätöksentekijä ja palvelet asiakasta sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Tunnistat ja osaat tulkita talouden tunnuslukuja. Pidät nopeatempoisesta työstä ja haluat pitää huolta myös tiimistäsi. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja ajokokemustakin on kertynyt ainakin vuoden verran. Lähiesimiestyön lisäksi päivittäisessä työnkuvassasi on toimipisteen vuokraustoiminnasta vastaaminen.

Tarkemmin vastuullasi ovat:

  • esimiestyöskentely ja toimipisteen tulosvastuu
  • myynti ja asiakaspalvelu kaikissa yrityksen käyttämissä palvelukanavissa
  • varausten seuranta ja käsittely
  • budjetointi ja kuluseuranta
  • työvuorosuunnittelu

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen, nopeatempoisen ja kansainvälisen työn, tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamista, nuorekkaan ja osaavan tiimin tuen sekä Veho konsernin ja SIXT-autovuokraamon henkilöstöedut. Peruspalkan lisäksi tulevat myös suoritusperusteiset palkkiot, päivystyskorvaus ja muut lisät.

Toivomme sinulta:

Aiempaa autovuokrausalan kokemusta, mutta työ sopii myös muille myyntiorientoituneille henkilöille.

Mikäli tunnet kuuluvasi meidän tekevään joukkoomme, jätäthän hakemuksesi Baronan hakujärjestelmään viimeistään 8.12.2019 mennessä, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai seniorkonsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.