(Poistunut julkaisusta)

Toimipistevastaava, Cramo PKS
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 450 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi

Mainiota työpäivää!

Haemme Cramolle pääkaupunkiseudulle vakituista myyntihenkistä

TOIMIPISTEVASTAAVAA

Toimipistevastaavan työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu ja kaluston käsittely, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, sekä kiinteistön päivittäiseen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Vastuullasi on asiakaspalvelu Cramon pääkaupunkiseudun toimipisteissä (Helsingissä: Alppila, Jätkäsaari, Konala, Malmi ja Sompasaari, Vantaalla Ylästössä sekä Espoossa: Kauklahti). Satunnaisesti työ vaatii myös Lohjan toimipisteessä työskentelyä.


Työsuhde vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti klo 7-16 välille. Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


WE ARE SHAPERS
Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.


Edellytämme sinulta

- Hyvää asiakaspalveluasennetta sekä kiinnostusta myyntihenkiseen työhön
- Hyviä IT-taitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ajokorttia (B)
- Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen
- Mukavat ja kannustavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittyä rakennusalan myyntitehtävissä
- StaffSpecial henkilöstöedut


Arvostamme

- Aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä rakennusalan tuotteiden tuntemusta
- Mahdollisuutta käyttää omaa autoa
- Viron ja venäjän kielen osaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
p. 020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi