(Poistunut julkaisusta)

Toimipistetyöntekijä asiakkaallemme Kouvolaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme asiakkaallemme Kouvolan toimipisteeseen toimipistetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö solmii työsopimuksen Adeccon kanssa. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu arviolta syksylle 2019 asti. Tehtävässä hyvin suoriutuvalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteen kestoon.

 

- Halua ja kykyä myydä sekä tehdä kauppaa
- Oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien käyttötaitoja
- Rakennuskoneiden toiminnan ja tekniikan ymmärtäminen sekä kokemus rakennusalalta helpottavat tehtävän omaksumista.

 

Etsimme myynnillistä asiakaspalvelijaa, joka osaa etsiä ratkaisuita asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin ja ongelmiin. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, mutta joka ei myöskään vieroksu yksin työskentelemistä tarpeen tullen. BE- luokan ajokortti ja suomen kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä suoriutumiseen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi tehtävässä.

 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun tehtävät, kuten asiakkaiden opastaminen koneiden käytössä ja koneiden sekä muiden tuotteiden saatavuuden varmistaminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös toimipisteen ja kaluston kunnosta vastaaminen sekä pienimuotoiset huoltotehtävät. Lisäksi vastuullasi on erilaisten pienten tavaroiden toimitus työmaalle.

 

Mielenkiintoisen, mielekkään ja monipuolisen työn kehittyvässä yrityksessä. Vahva brändi tukee työtäsi ja auttaa sinua suoriutumaan tehtävissäsi. Saat arvokasta työkokemusta sekä mahdollisuuden luoda uraa alan edelläkävijän palveluksessa!

 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten osoitathan kiinnostuksesi tehtävään niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Sales Manager Martti Hannola, p.040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi. Hae tehtävää viimeistään 30.04. osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.