(Poistunut julkaisusta)

Toimipisteenhoitajia keikkatöihin - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Pelican Self Storage vuokraa yksityisille ja yrityksille säilytystilaa Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Olemme kasvava, moderni ja innovatiivinen yritys. Panostamme korkealuokkaiseen asiakaspalveluun ja räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteemme on olla alamme johtava palveluntarjoaja Pohjoismaissa. Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Suomessa ensimmäinen Pelican Self Storage avattiin Helsingissä kesällä 2010. https://pelicanselfstorage.fi/
Etsimme asiakkaallemme Pelican Self Storagelle palveluhenkisiä keikkatyöntekijöitä tuurausvuoroihin sekä avustamaan ruuhkahuippuhin.Tunnit ja työvuorot vaihtelevat tarpeen mukaan. Kohteet sijaitsevat Helsingissä / Pääkaupunkiseudun alueella. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tehtäväksi.

Tehtävän kuvaus 

Tehtävänäsi on vastata toimipisteen laadukkaasta asiakaspalvelusta. Osallistut myyntitoimenpiteisiin ja autat asiakkaita löytämään sopivat ratkaisut säilytystilojen ja oheistuotteiden osalta. Lisäksi huolehdit tilojen tausta- ja siivoustehtävistä. Työvuorot tehtävässä sijoittuvat arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15 ja yhden toimipisteen oasalta myös sunnuntaisin klo 11-15 välille.

Toivomme sinulta

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta ja mahdollisesti myös myyntityöstä kuluttajatuotteiden ja palveluiden parista. Hallitset sujuvasti perus toimisto-ohjelmistot ja opit myös nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä. Olet toimeentarttuva, aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tulet erinomaisesti toimeen asiakkaiden kanssa. Kykenet tarvittaessa työskentelemään myös englanniksi.
Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön liikuttaessa toimipisteiden välillä katsotaan myös eduksi, mutta ei ole tehtävässä välttämätöntä.
Pelican Self Storage tarjoaa vastuullisen työn eteenpäin katsovassa organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista innostavan tiimin tuella. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Valitulta henkilöltä edellytetään puhtaita luottotietoja.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi