(Poistunut julkaisusta)

Toimipisteen vetäjä autohuoltoon, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020
Pysyykö langat käsissä kiireen keskelläkin ja nautit työssä vastuunottamisesta? Entä saako autoala sinut syttymään? Jos innostuit, jatka lukemista!

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa toimipisteen vetäjää kotimaiseen autohuoltamoketjuun Vantaalle.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta ajoneuvoasentajan tehtävistä sekä näyttöä esimiestehtävistä.

Odotamme sinulta luotettavuutta, asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä kiinnostusta alaa sekä tehtäviä kohtaan. Edellytämme tehtävässä suomen kielen taitoa ja autoasentajan koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista kyseisistä tehtävistä.

Tarjoamme vakituisen päivätyön ja mukavan työyhteisön.

Innostuitko? Hienoa! Hae ohessa olevan linkin kautta tehtävään pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkava heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, 040 480 2301.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi


Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: autoasentaja, öljynvaihto, pikahuolto, korjaamon esimies