(Poistunut julkaisusta)

Toimipisteen työntekijä
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi

Ramirent Finland Oy etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMIPISTEEN TYÖNTEKIJÄÄ

Tornion vuokraamoon

Etsimme sekä koneiden että ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa reipasta henkilöä, jolla on halu ja kyky tarjota asiakkaillemme sujuvaa palvelua positiivisella asenteella. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kaluston vuokraus ja asiakaspalvelu sekä vuokrakaluston pienimuotoinen huolto- ja ylläpitotoiminta.

Toivomme Sinulta:
Teknistä peruskoulutusta, sovellettavaa työkokemusta TAI kiinnostusta rakennuskoneisiin ja -laitteisiin sekä niiden tekniikkaan
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
Reipasta ja töihin tarttuvaa työotetta
Suomen kielen taitoa
Kyvyn omaksua nykyaikaiset tietotekniset järjestelmät

Eduksesi luemme myös:
Rakennuskoneiden ja -laitteiden, työkoneiden ja nostinten tuntemuksen
B-ajokortin, tai ihanteellisessa tapauksessa BE-ajokortin
Englannin ja ruotsin kielitaidon

Tärkeintä Sinussa on kuitenkin oikea asenne, sekä halu ja kyky oppia tarjotut työtehtävät. Perehdytämme Sinut hyvin tuleviin työtehtäviisi ja tuemme osaamisesi kehittymistä työurasi aikana asianmukaisilla koulutuksilla. Älä siis epäröi hakea, mikäli työtehtävät kiinnostavat!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä vahvan brändin, tuotevalikoiman ja osaavat ja mukavat työkaverit työsi tueksi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on niin ikään sopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi 29.3.2020 mennessä palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121 ja Tornion vuokraamon esimies Pekka Kanto p. 0400510458.