(Poistunut julkaisusta)

Toimipisteen työntekijä, Ramirent Finland Oy
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi

Ramirent Finland Oy etsii palvelukseensa

TOIMIPISTEEN TYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemelle

Etsimme sekä koneista ja teknisistä laitteista kiinnostunutta, mutta myös ihmisten kanssa toimeen tulevaa omatoimista henkilöä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti kalustomme palautustarkastukset ja pienet huoltotehtävät. Tämän lisäksi työtehtävät voivat sisältä jonkin verran asiakaspalvelua ja mahdollisesti kaluston toimituksia työmaille joko paketti- tai kuorma-autolla. Tarkka työnkuva määräytyy Sinun vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme Sinulta:
Teknistä peruskoulutusta, sovellettavaa työkokemusta TAI kiinnostusta koneisiin ja laitteisiin sekä niiden tekniikkaan
Reipasta ja töihin tarttuvaa työotetta
Suomen kielen taitoa
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Eduksesi luemme myös:
Rakennuskoneiden ja -laitteiden, työkoneiden ja nostinten tuntemuksen
B-ajokortin, tai ihanteellisessa tapauksessa BE-ajokortin
Asiakaspalveluhenkisyyden

Tärkeintä Sinussa on kuitenkin oikea asenne, sekä halu ja kyky oppia tarjotut työtehtävät. Perehdytämme Sinut hyvin tuleviin työtehtäviisi ja tuemme osaamisesi kehittymistä työurasi aikana asianmukaisilla koulutuksilla. Älä siis epäröi hakea, mikäli työtehtävät kiinnostavat!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä vahvan brändin, tuotevalikoiman ja osaavat ja mukavat työkaverit työsi tueksi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on niin ikään sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi 23.2.2020 mennessä palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121 ja Rovaniemen vuokraamon esimies Niko Sulin p. 0407775724.