Toimipisteen työntekijä / Kajaani
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi.

Ramirent Finland Oy etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMIPISTEEN TYÖNTEKIJÄÄ

Kajaanissa sijaitsevaan vuokraamoomme.

Etsimme sekä koneiden että ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa reipasta henkilöä, jolla on halu ja kyky palvella asiakkaitamme suurella sydämellä. Työtehtäviisi kuuluvat kalustomme vuokraus ja asiakaspalvelu, palautustarkastukset, toimitukset, sekä vianetsintä ja pienimuotoinen huoltotoiminta. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten aika töissä ei käy pitkäksi.

Toivomme Sinulta:
Teknistä peruskoulutusta, TAI kiinnostusta työkoneisiin ja laitteisiin sekä niiden tekniikkaan
Reipasta ja töihin tarttuvaa työotetta
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Tietoteknisiä perustaitoja
Suomen kielen taitoa

Eduksesi luemme myös:
Kokemuksen konevuokrauksesta, rakennusalalta, tai teollisuudesta
Rakennuskoneiden ja -laitteiden sekä työkoneiden tuntemuksen
BE-ajokortin ja/tai kokemuksen ajoneuvojen ja työkoneiden kuljettamisesta.
Kokemuksen asiakaspalvelutyöstä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä vahvan brändin, tuotevalikoiman ja osaavat työkaverit työsi tueksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi 1.11.2020 mennessä palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121 ja Ramirentin Kajaanin toimipisteen esimies Tero Piilola p. 040 4808834.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot