(Poistunut julkaisusta)

Toimipisteen esimies Sotkamoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Etsimme rakennuskoneisiin liittyvää kaupallista palveluliiketoimintaa harjoittavalle asiakkaallemme TOIMIPISTEEN ESIMIESTÄ SOTKAMOON.

Oletko toimeen tarttuva, aktiivinen, käytännön läheinen henkilö varustettuna asiakaspalvelu- ja myyntiasenteella? Haemme asiakkaallemme energistä vastuunkantajaa vastaamaan heidän Sotkamon kaivosalueella sijaitsevan toimipisteensä arjen pyörittämisestä. Esimiehenä vastaat toimipisteen asiakaspalvelusta, kalustosta, tuloksesta sekä henkilökunnan tavoiteasetannasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. paikallismarkkinointia sekä taustastasi riippuen toimenkuvaasi voi sisältyä myös myyntityöhön osallistumista, lähinnä kaivosalueen sisällä.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta esimiestyöskentelystä sekä valmius tarttua itsekin toimipisteen työntekijöiden päivittäisiin työtehtäviin. Teet työtäsi asiakaspalvelu- ja myyntihenkisesti, kantaen vastuun niin itsenäisestä työskentelystä kuin toimimisesta erilaisten sidosryhmien parissa. Toimit yrittäjähenkisesti ja järjestelmällisesti, pitäen joustavasti arjen langat käsissäsi.

Toivomme teknisen alan koulutusta ja/tai kokemusta erilaisten koneiden parista, vaikka sitten harrastusten puitteissa. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä perustaitoja. Olet motivoitunut työskentelemään kaivosolosuhteissa ja olet verkostoitunut alan toimijoiden kanssa. Eduksesi luemme BE-ajokortin sekä englannin kielitaidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä vahvan brändin ja osaavan organisaation työsi tueksi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Jos urasi kaipaa uusia tuulia, jätä CV:si ja hakemuksesi 17.06.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.