(Poistunut julkaisusta)

Toimintojen kehittäjä Kesko Logistiikkaan
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Innostutko toimitusketjun kehittämisestä? Haluatko tulla työntutkimuksen ammattilaiseksi? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa?


Työskentelet Vantaalla ja osin myös muualla kotimaassa. Työtehtäviisi kuuluvat logistiikan työntutkimukset ja niiden yhteydessä tapahtuva toimintojen kehitys. Työntutkimuksissa kehitetään työmenetelmiä ja ergonomiaa sekä mitataan suoritepalkkauksen yhtenä perusteena olevat ja työtä kuvaavat aika-arvot. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu työntutkimusten raportointia, analyysien tekemistä ja asiantuntijatehtäviä erikseen määriteltävissä kehitysprojekteissa.


Odotamme sinulta analyyttista ja aktiivista otetta tutkimus- ja kehitystyöhön, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Hahmotat kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Sinulla on tehtävään sopiva, mielellään logistiikkapainotteinen ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto ja hallitset hyvin Office-työkalut. Arvostamme kokemusta logistiikan alalta.


Tarjoamme sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää Kesko Logistiikan prosesseja sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.
Meitä yhdistää innostus logistiikan alaan sekä asiakaspalveluhenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle työnmittausvalmennuksen Management Institute of Finlandissa sekä hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa Kesko logistiikassa ja koko K-ryhmässä.Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


 


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Yhteystiedot ja hakuohjeet Lähetä hakemuksesi 14.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Juha Enkaiselta hakemuksen jättöaikaan mennessä numerosta 050 340 0492, juha.enkainen@kesko.fi.


Kesko Logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 2200. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen n. 70 maasta. Kesko logistiikan 180 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.