(Poistunut julkaisusta)

Toimintayksikön esimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Vakinainen virka  alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 22.10.2018  kello 16:00
Itä-Vantaan perheneuvola, Karsikkokuja 15 01360 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Vantaan perhepalveluissa kehitetään rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Meillä on avoin ja kehittämismyönteinen ilmapiiri. 

Haemme aktiivisesti kehittyvään perheneuvolaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kokopäiväistä Itä-Vantaan perheneuvolan esimiestä.

Työ Vantaan perheneuvolassa perustuu oikea-aikaiseen tukeen, asiakkaan osallisuuden vahvistamiseen, voimavarakeskeiseen ajatteluun ja työn läpinäkyvyyteen. Työskentelemme tiiviisti lasta ja perhettä arjessa lähellä olevan verkoston kanssa ja kehitämme asiakastyötä yhdessä. Vantaa on Suomen monikulttuurisin kunta, jonka strategisena tavoitteena on hoitaa myös kotoutuminen parhaiten.

Etsimme uutta esimiestä edellisen esimiehen edetessä organisaatiossa uuteen tehtävään. Itä-Vantaan perheneuvolan esimies vastaa asiantuntevien Itä-Vantaan perheneuvolan aluetiimin sekä kunnallisen lastenpsykiatrian työtä toteuttavan tehostetun tuen tiimin esimiehisyydestä. Molemmat tiimit ovat moniammatillisia ja saavat työstään erinomaista palautetta vantaalaisilta lapsiperheiltä ja yhteistyökumppaneilta. 

Olet meille oikea työyhteisön jäsen, jos sinulle jaetun johtajuuden periaatteet ovat luonnollisia ja johdat käyttäen koko persoonaasi. Etsimme nyt avoinna olevaan virkaan positiivista ilmapiirin luojaa sekä innostavaa esimiestä, joka uskaltaa tehdä rohkeita johtamistekoja ja samalla toimia kasvatus- ja perheneuvontatyön edelläkävijänä. Toimimme tulevan perhekeskustyön ytimessä ja toivomme, että sinulla on konkreettista annettavaa tähän prosessiin. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja moniammatillisen johtoryhmän tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön. Perheneuvola toimii kahdessa toimipisteessä: Länsi-Vantaalla (Pakkalankuja 5) ja Itä-Vantaalla (Karsikkokuja 15). Perheneuvolatiimit on jaettu Idän, Lännen ja tehostetun tuen tiimeiksi. 

Työyhteisömme on Kansa-koulutettu ja olemme ensimmäisten joukossa ottamassa Apotin käyttöön marraskuussa 2018. Näymme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja käytämme erilaisia videotyöskentelyn tapoja työssämme.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä johtamistaito.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Toimistotyöaika 36h 45min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-605-18