(Poistunut julkaisusta)

Toimintayksikön esimies, Altek
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haku päättyy: 9.12.2018    
Ilmoitus jätetty: 19.10.2018    
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Haemme Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) toimintayksikön esimiestä Etelä-Karjalan keskussairaalan anestesia- ja leikkausyksikköön vakituisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle.

Toimintayksikön esimiehenä johdat ja vastaat noin 90 anestesia- ja leikkaussalihenkilöstön toiminnasta. Vastaat omalta osaltasi pääleikkausyksikön ja päiväkirurgisen yksikön päivittäisen toiminnan suunnittelusta ja sujuvuudesta sekä pitemmän tähtäimen tavoitteellisesta organisoinnista. Apunasi toimii kolme tiimivastaavaa.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta anestesia- ja leikkausosastotyöstä, kykyä ja halua toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi johtamiskokemus ja/tai -koulutus. Kelpoisuutena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai AMK-tutkinto sekä riittävä kokemus johtamisesta.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työavain: 200401

Yhteystiedot

Marjaana Nikitin, toimintayksikön esimies, p. 044 791 5850
Seppo Mustola, anestesiaylilääkäri, p. 044 791 5832
Juha Kasurinen, operatiivisen toiminnan ylilääkäri, p. 040 651 3705
etunimi.sukunimi@eksote.fi