Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tehtävän kuvaus

Toimintaterapeutin työ painottuu kehitysvammaisten lasten ja nuorten toimintakyvyn arviointiin ja tukemiseen sekä moniammatillisen kuntoutuksen suunnitteluun yhdessä asiakkaan, hänen perheensä ja lähihenkilöiden kanssa. Arvioinnit tapahtuvat poliklinikalla, kotona, päiväkodissa, koulussa ja ryhmäkodissa. Tehtävä sisältää myös ohjaus- ja neuvontatyötä. Asunnonmuutostyöt ja pienapuvälineiden arviot ja hankinnat ovat osana työnkuvaa.

Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä ja toimintaterapian arviointimenetelmistä, kuntoutussuunnitelmien laadinnasta ja verkostotyöstä. Valinnoissa huomioidaan hakijan kiinnostus ja innostus kehittyä kehitysvammatyön asiantuntijana. Arvostamme hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta.

Helsingin kaupungin kehitysvammapoliklinikka palvelee kaikenikäisiä kehitysvammaisia.

Tarjoamme ison työnantajan hyvät henkilöstöedut, kolmen kollegan ja moniammatillisen työryhmän tuen sekä hyvän perehdytyksen.

Työtilat ovat Sofianlehdossa, mutta työskentelet paljon asiakkaiden arkiympäristöissä eri puolilla Helsinkiä ja käytössäsi on asianmukaiset etä- ja liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet. Kaupunki tarjoaa hyvän työterveyshuollon ja monipuoliset työsuhde-edut (https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/henkilostoedut).

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava fysioterapeutti Tiina Guttorm, tiina.guttorm@hel.fi, p. 0931052573 (ma-to klo 10.00-14.00) Toimintaterapeutti Niina Bici, niina.bici@hel.fi, p. 0931034656 (ma-to klo 10.00-14.00)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/terveyspalvelut/kehitysvammapoliklinikka/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549047
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki