(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Apotti asiakastietojärjestelmä otetaan käyttöön huhtikuussa 2021. Haemme vanhustyöstä kiinnostunutta oma-aloitteista hyvän organisointikyvyn sekä positiivisen asenteen omaavaa toimintaterapeuttia sijaisuuteen käyttöönottokoulutusten ajaksi 16.5.2021 saakka Vuorensyrjän palvelutalon Kuntoutustiimiin. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Vuorensyrjän palvelutalo on Pohjois-Helsingissä toimiva ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarjoava vanhusten palvelutalo. Meillä on kolme hoitotiimiä, asiakkaita on yhteensä 68. Toiminta-ajatuksena on edistää ikäihmisten valinnanvapautta ja itsemääräämisoikeutta sekä tarjota keinoja kokea osallisuutta. Tavoitteenamme on turvallinen ja arvokas elämä, jonka vanhus voi kokea merkitykselliseksi.

Toimintaterapeutin työ on kuntoutumista edistävää ja kuntoa ylläpitävää vanhustyötä. Tehtävänä on asiakkaiden toimintakyvyn arviointi, toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työ pitää sisällään yksilö- ja ryhmäterapiat. Lisäksi työhön kuuluu apuvälinetarpeen arviointia, neuvontaa ja ohjausta. Toimintaterapeutti konsultoi ja ohjaa henkilökuntaa sekä on mukana toiminnan kehittämisessä ja osallistuu moniammatillisten tiimien työskentelyyn.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään vanhustyön kokemusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mirja Rydman p. 09 310 24581

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/vuorensyrja-pt