(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Tehtävän kuvaus

Naulakallion lastenkoti on 31-paikkainen vaativaa sekä erityistason laitoshoitoa tarvitseville 13-17- vuotiaille lapsille tarkoitettu sijaishuoltopaikka. Lastenkoti toimii kahdessa eri toimipisteessä.

Haemme nyt päihde- ja mielenterveystyöhön suuntautunutta toimintaterapeutin sijaista Naulakallion päihde- ja mielenterveysyksikköön. Osastot Intro 1 ja 2 muodostavat kiinteän osastokokonaisuuden, joka tarjoaa lyhytaikaista pysäytystä, arviointia ja kuntoutusta vakavasti päihteillä oireileville 16 - 17 vuotiaille huostaan otetuille tai kiireellisesti sijoitetuille nuorille. Nuoria osastoilla on 12 ja henkilökuntaa yhteensä 23.

Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisessa tiimissä viiden sairaanhoitajan, viiden sosionomin ja koko laitoksen yhteisen psykologin kanssa. Tiimin käytössä on myös osa-aikainen konsultoiva lääkäri. Toimintaterapeutti toimii Introjen hoitoajatuksen mukaisesti tuoden toimintaterapian näkökulmaa hoitotyöhön. Hän vastaa hoitojaksolla olevien nuorten hoidon käytännön sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tarvittaessa nuorten toimintakyvyn arvioiden tekemisestä. Toimintaterapeutti toimii Introjen toimintaryhmien ohjaajana sovitun vastuunjaon mukaisesti. Hän osallistuu vastuullisesti Introjen hoitotyön sisällön ja työmenetelmien kehittämiseen.

Kaipaamme joukkoomme oma-aloitteista, kehittämismyönteistä ja reipasta toimintaterapeuttia. Työ on itsenäistä ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja mielenkiintoista moniammatillisessa työryhmässä. Työajat sijoittuvat aamuun ja iltaan sekä arkisin että viikonloppuisin. Helsingin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen hyvät työsuhde-edut ja laajat kouluttautumismahdollisuudet.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta ja soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen lastenkodissa työskentelystä tai muun sosiaalialan tai päihde- ja mielenterveystyön työkokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava ohjaaja Janne Heinänen, p. 09-310 62004 lastenkodin johtaja Jaana Haapamäki, p. 09-310 62030

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi