(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsitään toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Työnkuvaus: 

Iloisen toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu työtä lasten ja nuorten kanssa. Terapiaa toteutetaan sekä vastaanotto- että koti/koulu/päiväkotikäynteinä Toimintakeidas Helsingissä Kampissa ja sen lähiympäristössä. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin. Toimintaa ohjaavat oma toimintajärjestelmä, kelan palvelukuvaus, asiakkaan ja lähettävän tahon toiveet sekä kuntoutukselle määritetyt tavoitteet. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää toimintaterapeutin ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tässä työssä pääset myös tekemään päätöksiä itsenäisesti. Kokemus lasten ja nuorten parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Toimintaterapeutin tehtävistä toivomme vähintään kahden vuoden kokemusta.

Tarjoamme sinulle:

Toimintaterapeuttina saat mahdollisuuden tuoda omaa osaaamistasi esiin sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Saat kilpailukykyisen palkan (vähintään 20 €/h) sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tarjoamme käyttöösi HR tiimimme päivittäisen avun ja tuen. Pääset osaksi innokasta työyhteisöä sekä saat päivittäin monipuolisia työtehtäviä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään tai jätä CV:si sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi