(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haettavana on toimintaterapeutin määräaikainen tehtävä psykiatria- ja päihdepalvelujen Kalasatamassa toimivaan ruotsinkieliseen työryhmään. Työaika on 40% kokonaistyöajasta. Tehtävä täytetään 26.8.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde jatkuu 31.12.19 asti.

Ruotsinkielinen työryhmä toimii osana psykiatria- ja päihdepalvelujen Ensilinjan toimintoja ja palvelee koko kaupunkia. Toimintaterapeutin tehtävänä on yksilö -ja ryhmämuotoisen toimintaterapian ja toiminnallisuuden arviointien toteuttaminen. Toimintaterapeutti osallistuu monialaiseen työryhmään ja työskentelee yhdessä muiden ammattihenkilöiden kanssa psykiatria- ja päihdepalvelujen häiriökohtaisten hoitomallien mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään kykyä toteuttaa potilastyötä ruotsin kielellä. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.


Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Luemme eduksi


Kokemuksen psykiatrisesta toimintaterapiasta.