(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Kehitysvammapoliklinikan toimintaterapeuttina tarjoat tukea ja ohjausta kehitysvammaisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Arvioit toimintaterapiakuntoutuksen sekä pienapuvälineiden että asunnonmuutostöiden tarpeen. Vastaat kaikenikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista, toimintaterapian suunnittelusta, järjestämisestä ja seurannasta sekä kuntouttavan toiminnan ohjaamisesta asiakkaan lähiyhteisöille ja henkilökunnalle.
Olet utelias, oma-aloitteinen, itseohjautuva ja sinulla on kokemusta kehitysvamma- ja arviointityöstä. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot.

Kehitysvammapoliklinikalla selvitetään helsinkiläisten kehitysvammaisten henkilöiden palvelutarpeita ja tehdään tutkimuksia sekä lausuntoja erilaisissa elämänvaiheissa. Keskeinen palvelumuoto on kuntoutuksen suunnittelu moniammatillisesti ja järjestäminen yhteistyössä kehitysvammaisen henkilön, hänen perheensä ja lähityöntekijöiden kanssa. Asiakkaat käyvät poliklinikalla sekä työryhmä- että yksilövastaanotoilla. Lisäksi heidän kanssa työskennellään heille tutuissa toimintaympäristöissä (koti, päiväkoti, koulu, ryhmäkoti, työ- ja toimintakeskukset). Tavoitteenasi on edistää kehitysvammaisten henkilöiden toimintakykyä ja tukea heidän osallistumistaan yhteiskuntaan.

Tarjoamme ison työnantajan hyvät henkilöstöedut, kahden kollegan ja moniammatillisen aluetyöryhmän tuen ja hyvän perehdytyksen.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2486,74