(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 17.12.2018
Hakuaika päättyy 10.12.2018  kello 16:00
Viertolan vastaanottokoti, Liljatie 24 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut
Työavain 2-720-18

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lastensuojelusta kokemusta omaavaa toimintaterapeuttia Vantaan kaupungin kuntouttavaan sijaishuoltoon.

Toimintaterapeutti on osa terveydenhuollon ammattilaisten tiimiä, joka työskentelee lastensuojelun kuntouttavan sijaishuollon yksiköihin (Asola, Harjula, Vuorikumpu sekä Potkuri-työ) sijoitettujen lasten/nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Tiimiin kuuluu kaksi toimintaterapeuttia, sairaanhoitaja ja psykologi, tiimin esimiehenä toimii kuntouttavan sijaishuollon esimies. 

Arviointityön lisäksi toimintaterapeutin työssä korostuu arvioinnin pohjalta tehtävä kuntouttava työ. Asiakaskohtaisten prosessien keston ja intensiivisyyden määrittelee asiakkaiden tarpeet ja kuntoutumisen edistyminen. Työ on liikkuvaa ja sitä toteutetaan sijaishuollon yksiköissä, nuoren koulu-, harrastus-ja kotiympäristöissä sekä toimistolla. Työ sisältää myös verkostoissa toimimista ja niissä yhteiseen tiedonmuodotukseen osallistumista. 

Kehitämme Vantaan kuntouttavaa sijaishuoltoa terapeuttisen laitoskasvatuksen orientaation pohjalta, jossa yhtenä kulmakivenä on lasten, nuorten ja heidän läheistensä osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. 

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus (laillistetun toimintaterapeutin pätevyys).

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten ja heidän perheiden kanssa työskentelystä sekä kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi:  

  • kokemuksen lastensuojelutyöstä ja kodeissa tehtävästä työstä
  • mahdollisuuden käyttää omaa autoa
  • hygieniapassin

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42
Työaika: Yleistyöaika, 38h 45min/vko

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.