(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme toimintaterapeuttia Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluihin vakinaiseen työsuhteeseen 2.1.2019 alkaen. Toimen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus Vihdissä.

Kuntoutuskeskus on 50-paikkainen päihdehuollon ympärivuorokautista kuntoutusta täysi-ikäisille helsinkiläisille tarjoava yksikkö. Kuntoutuskeskuksessa työskennellään moniammatillisesti neljässä eri kuntoutusyhteisössä.

Toimintaterapia on psykososiaalisten, kognitiivisten ja tunnesäätelytaitojen arviointia ja edistämistä, joko yksilöllisesti tai ryhmämuotoisesti. Toimintaterapeutti osallistuu kuntoutujien tilanteen arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen, hoitoneuvotteluihin ja kuntoutussuunnitelmien tekemiseen sekä psykoedukaatioon.

Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa, koska Tervalammelle ei ole joukkoliikenneyhteyttä.

Tarjoamme sinulle hyvät ammatilliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa muutosvaiheessa. Henkilöstöeduista löydät tietoa alla kohdasta, Linkki lisätietoihin.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aiempaa työkokemusta psykiatria- ja päihdekuntoutuksesta.