(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaa/ Soster/Vanhus- ja vammaispalvelut/ Erityisasuminen / fysioterapia ja kuntoutusTyösuhteen kesto: Vakituinen 04.12.2020 - 


Toimintaterapeutti työskentelee pääsääntöisesti Vanhusten erityisasumisen lyhytaikais- ja kuntoutus- sekä arviointiyksikön toimintaterapeuttina. Lyhytaikaisyksiköiden asiakkaina ovat ikääntyneet vantaalaiset, jotka tarvitsevat tukea tai apua kotona asumisessa (mm. asiakkaat, jotka tarvitsevat hoitopaikan omaishoitajan vapaapäivän ajaksi, tehokuntoutusta tarvitsevat ikääntyneet sekä ns. kriisiasiakkaat). Lyhytaikaisyksiköiden lisäksi työhösi kuuluu myös pitkäaikaisyksiköiden konsultaatiot erillisten pyyntöjen mukaan. Lyhytaikaisyksikkömme sijaitsee Myyrmäen vanhustenkeskuksessa sekä Simonkylän vanhustenkeskuksessa. Aluksi tulet sijoittumaan Myyrmäessä ja tiimiisi kuuluu myös toinen toimintaterapeutti.

Olet osa moniammatillista työyhteisöä antaen asiantuntemustasi asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa. Ohjaat ja tuet asiakkaita, henkilökuntaa ja omaisia. Toimintaterapeuttina voit hyödyntää omaa erityisosaamisaluettasi sekä käyttää itsenäistä harkintaa toteuttaessasi toimintaterapiakuntoutusta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen. Tarpeen vaatiessa olet myös valmis liikkumaan eri yksiköissä.

Kehitämme jatkuvasti ikääntyneiden aktiivista asumista näyttöön perustuen, mm. hyödyntämällä RAI-arviointijärjestelmää ja tukemalla erilaisia opinnäytetöitä. Meillä huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta ja henkilöstöllä on käytössä yhteisöllinen työvuoro ja kaupungin henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Korson, Malminiityn, sekä Myyrmäen vanhustenkeskukset tarjoavat kodinomaista ja yksilöllistä hoiva-asumista. Toimimme yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Vantaan kaupungin strategian mukaisia työntekijöiden työn kulmakiviä ovat ystävällinen palvelu, jatkuva oppiminen ja taloudellinen toimintatapa. 

Löydät meidät somesta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2606,32 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Karawatski-Salmi Martina

0408290280

martina.karawatski-salmi@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin virka-aikanaVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.