(Poistunut julkaisusta)

Toimintaterapeutti, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Erityisasuminen

Simontie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 23.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 02.03.2020


Toimintaterapeutti työskentelee pääsääntöisesti Vanhusten erityisasumisen lyhytaikaisyksiköiden toimintaterapeuttina. Lyhytaikaisyksiköiden asiakkaina ovat ikääntyneet vantaalaiset, jotka tarvitsevat tukea tai apua kotona asumisen mahdollistamiseen (mm. asiakkaat, jotka tarvitsevat hoitopaikan omaishoitajan vapaapäivän ajaksi, tehokuntoutusta tarvitsevat ikääntyneet sekä ns. kriisiasiakkaat). Lyhytaikaisyksiköiden lisäksi työhösi kuuluu tarvittaessa myös pitkäaikaisyksiköiden konsultaatiot erillisten pyyntöjen mukaan. 

Olet osa moniammatillista työyhteisöä antaen asiantuntemustasi asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa. Ohjaat ja tuet asiakkaita, henkilökuntaa ja omaisia. Toimintaterapeuttina voit hyödyntää omaa erityisosaamisaluettasi sekä käyttää itsenäistä harkintaa toteuttaessasi toimintaterapiakuntoutusta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen.

Simonkylän vanhustenkeskus, Malminiityn hoivakoti, Myyrinkoti sekä Kivistön kuntoutus- ja arviointiyksikkö tarjoavat kodinomaista ja yksilöllistä hoiva-asumista. Toimimme yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Vantaan kaupungin strategian mukaisia työntekijöiden työn kulmakiviä ovat ystävällinen palvelu, jatkuva oppiminen ja taloudellinen toimintatapa. 

Kehitämme jatkuvasti ikääntyneiden aktiivista asumista näyttöön perustuen, mm. hyödyntämällä RAI-arviointijärjestelmää ja tukemalla erilaisia opinnäytetöitä. Meillä huolehditaan perehdytyksestä, koulutuksesta ja henkilöstöllä on käytössä työaika-autonomia ja kaupungin henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät somesta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  •  Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Työkokemuksen ikä-ihmisten parissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen päällikkö, Randelin Pirjo
P. 040-5795780
pirjo.randelin@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Asumispalvelujen esimies vs., Mikkola Sanna
P. 040-6429395
sanna.mikkola@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.