Toimintaterapeutti, perhekuntoutus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme toimintaterapeuttia ympärivuorokautiseen perhearviointiin vakinaiseen työsuhteeseen.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, joilla on alle kouluikäisiä lapsia. Yksikössä on tilat neljälle asiakasperheelle. Suurin osa asiakkaista on perheitä, jossa on vauva- ja taaperoikäisiä lapsia. Asiakkaana voivat olla myös lasta odottavat perheet. Arviointijakson pituus on 30 vuorokautta. Arvioinnissa keskitytään lapsen turvallisuuteen, hoivaan ja huolenpitoon, sekä vanhemman kykyyn vastata lapsen tarpeisiin. Perhearviointiin voidaan ottaa perheitä myös kriisitilanteessa, mikäli yksikössä on vapaita paikkoja.

Toimintaterapeuttina työskentelet moniammatillisessa tiimissä oman ammattisi edustajana. Tehtävänäsi on arvioida vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta, vanhemman kykyä vastata lapsen tarpeisiin yhdessä sovittujen menetelmien avulla. Teet työskentelystäsi kirjallisen yhteenvedon ja kirjaukset asiakastietojärjestelmään päivittäin yhdessä asiakasperheen kanssa. Työskentelysi on asiakasta aktiivisesti osallistavaa.

Teet yhteistyötä myös perheen verkoston sekä muiden perheen kanssa toimivien asiantuntijoiden kanssa. Tukenasi on työryhmä johon kuuluvat; vastaava ohjaaja, sairaanhoitaja, 6 ohjaajaa ja kotihuollon ohjaaja. Psykologi työskentelee tiimissä kerran viikossa. Työ on nopeatempoista ja edellyttää positiivista asennetta ja paineen sietokykyä.

Tule ja tuo ammattitaitosi ja osaamisesi perhekuntoutuksen ympärivuorokautisen arvioinnin tiimiin asiakkaiden parhaaksi.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:
Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:
- aiemman työskentelyn lastensuojelun lapsiperheiden kanssa
- kokemuksen monikulttuurisesta työskentelystä
- monipuolisen kileitaidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava ohjaaja ts. Kristiina Riipinen p. 040 632 9362 Perhekuntoutuksen päällikkö ts. Jaakko Syrjälä p.050 468 8335

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428703
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki