Toimintaterapeutti, Myyrmäen vanhustenkeskus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen vanhustenkeskus

Ruukkupiha 2, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 12.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Toimintaterapeutti työskentelee pääsääntöisesti vanhusten erityisasumisen lyhytaikaisyksiköiden toimintaterapeuttina. Lyhytaikaisyksiköiden asiakkaina ovat ikääntyneet vantaalaiset, jotka tarvitsevat tukea tai apua omaan kotona asumisen mahdollistamiseen: esimerkiksi asiakkaat, jotka tarvitsevat hoitopaikan omaishoitajan vapaapäivien ajaksi, tehokuntoutusta tarvitsevat ikääntyneet sekä ns. kriisiasiakkaat.

Lyhytaikaisyksiköiden lisäksi työhösi kuuluu myös pitkäaikaisyksiköiden konsultaatiot erillisten pyyntöjen mukaan. Olet osa moniammatillista työyhteisöä antaen asiantuntemustasi asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnissa. Ohjaat ja tuet asiakkaita, henkilökuntaa ja läheisiä. Toimintaterapeuttina voit hyödyntää omaa erityisosaamisaluettasi sekä käyttää itsenäistä harkintaa toteuttaessasi toimintaterapiakuntoutusta. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen!

Myyrmäkeen valmistuu syksyllä 2019 uusi moderni vanhustenkeskus 199 seniorille. Suomen suurin vanhustenkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Myyrmäessä. Toiminnan kulmakivinä ovat yhteisöllisyys, ihmislähtöisyys ja yhdessä kehittäminen. Uusissa upeissa tiloissa on hyvä työskennellä osaavan ja monipuolisen tiimin kanssa. Haemme ikääntyvien kanssa työskentelystä innostunutta toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa Euroopan parasta erityisasumista!

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Luemme eduksi: Kokemuksen ikääntyvien kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, Yleistyöaika


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies, Lassus Nina
P. 0503124827
nina.lassus@vantaa.fi

Toiminnanohjaaja, Robson Catrion
P. 0503121735
catriona.robson@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281116
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa