(Poistunut julkaisusta)

Toimintaohjaaja, Ruukkukujan toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ruukkukujan toimintayksikkö

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Vammaisten työ- ja päivätoiminnassa, Ruukkukujan toimintayksikössä, on nyt tarjolla toimintaohjaajan vakituinen työsuhde!

Tervetuloa innovatiiviseen työyhteisöömme, jossa on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön. Arvostamme avointa, kehittämismyönteistä ja joustavaa työotetta.

Ruukkukujan toimintayksikkö kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden kokonaisuuteen. Järjestämme työ- ja päivätoimintaa aikuisille vammaispalveluiden asiakkaille. Tuemme monipuolisesti asiakkaiden osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja vaikuttavuutta oman elämän sisältöön.

Toimintaohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa yksilöllisellä ja osallisuutta tukevalla työotteella. Teemme jatkuvaa palvelutarpeenarviointia ja kirjaaminen on osa arkeamme. Otamme Apotin käyttöömme 1.2.2020.

Toimintaohjaajalta toivotaan luovien toiminnallisten menetelmien ohjaustaitoja, kokemusta vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käytöstä ja multisensorisesta toiminnasta. Työssä tarvitaan kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä toimia asiakkaiden erityistarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa työskentely tapahtuu muissa vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan yksiköissä. 

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutustaustasta riippuen lääkeluvan suorittamista koeajalla

Luemme eduksi: Erityisosaamisen esimerkiksi musiikin, median, liikunnan, ilmaisutaiteen, tietotekniikan alalta sekä kokemuksen vammaistyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2400,95 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Koulutustaustasta riippuen lääkeluvan suorittaminen koeajalla.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Tarja Oikarinen
0503145103
tarja.h.oikarinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ajalla 22.- 28.1.2020 klo 9- 15

Toimintaohjaaja
Iina Niemi
040-5939261 

Työ- ja päivätoiminnan päällikkö
Tiina Lauhde
050-3121748

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.