Toimintaohjaaja, Malminiityn toimintakeskus
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 04.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 12.03.2021


Vantaan kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnassa, Malminiityn toimintakeskuksessa on nyt avoinna toimintaohjaajan määräaikainen sijaisuus. Olisitko sinä etsimämme avoin, työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen kehitysvammatyön osaaja?

Malminiityn toimintakeskus kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Toimintakeskus tarjoaa päivätoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille arkisin klo 7–17 välillä. Toimintamme kulmakivi on asiakaslähtöinen, asiakkaan osallistumista vahvistava toimintatapa ja avoin, välittävä kohtaamiskulttuuri. Meille jokainen asiakas on tervetullut omana itsenään osaksi monipuolista yhteisöämme! Toimintakeskuksen ryhmien viikko- sekä päiväkohtaiset ohjelmat suunnitellaan yhdessä ideoiden ja innostuen, asiakkaiden tarpeet, toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Jokaisen asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset, tavoitteelliset päivätoiminnan toteuttamissuunnitelmat, joiden toteutumista arjessa seurataan ja dokumentoidaan Apotti-asiakastietojärjestelmässä.

Toimintaohjaajan työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa. Ohjaat päivittäin ryhmämuotoista toimintaa, tuet asiakkaiden osallistumista heille merkityksellisessä toiminnassa ja huolehdit laadukkaan kirjaamisen toteutumisesta Apotissa. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja asiakkaiden vastuuohjaajana toimimista. Työtehtäviin voi kuulua myös muita, erikseen sovittavia vastuualueita ja -tehtäviä. Toimintaohjaajan työtehtävissä pääset toteuttamaan osaamistasi ja luovuuttasi avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä! Eduksesi on aiempi kokemus vammais- tai kehitysvammatyöstä, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta ja innovatiivinen, kehittämismyönteinen työote. Tarvittaessa olet valmis työskentelemään muissakin vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoimintayksiköissä.

Hakijoiden haastattelut voidaan aloittaa jo hakuprosessin aikana, joten laitathan pian hakemuksesi tulemaan! Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit etsimämme osaaja joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä antaa toimintayksikön esimies sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 8–16 välillä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto (kehitysvammaistenohjaaja, sosiaaliohjaaja, sosiaalikasvattaja)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutustaustasta riippuen, lääkeluvan suorittaminen koeajalla.

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvamma- ja vammaistyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2430,24 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Leivo Eerika

0503124510

eerika.leivo@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401453
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa