(Poistunut julkaisusta)

Toimintaohjaaja, Kotona asumisen tuki
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2019 - 02.02.2020


Hei päivätoiminnan ammattilainen: liity ammattitaitoiseen joukkoomme ja tule kehittämään Suomen parasta päivätoimintaa kanssamme!

Malminiityssä kanssasi työskentelee 14 alan ammattilaista. Olemme joustavaa ja iloista porukkaa, joille asiakkaiden hyvinvointi on pääasia. Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8 § mukainen laillistus) tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä sekä erityisosaamisen, jonka olet saattanut saada esimerkiksi harrastusten tai opintojen kautta. Lisäksi vaihtoehtoisten kommunikaatiovälineiden ja -tapojen osaaminen ja sujuva käyttö.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Nurmela Sanna-Maria
P. 050 312 4510
sanna-maria.nurmela@vantaa.fi
Tavoitettavissa Arkisin kello 9-15

Toimintaohjaaja, Autio Jenni
P. 040 649 5040
jenni.autio@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin kello 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.