Toimintakyky - ja hoivapalvelujen johtaja
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsimme osaavaan joukkoomme asiakaslähtöisesti ja kustannusvaikuttavasti toimivaa, kehittämismyönteistä  

TOIMINTAKYKY- JA HOIVAPALVELUJEN JOHTAJAA

Iäkkäiden palveluja on Eksoten olemassaoloaikana kehitetty monipuolisesti eri tavoin mm. laitoshoitoa purkamalla sekä kuntoutusta ja kotihoitoa kehittämällä. Monella tapaa olemme pystyneet vaikuttamaan kustannuskehitykseen ja asiakkaiden toimintakykyyn. Samanaikaisesti yhteiskunnan ja alueemme olosuhteet ovat muuttuneet, mikä on jo johtanut ja on johtamassa siihen, että asukkaiden tarpeisiin tulee vastata nykyistä varhaisemmin ja integratiivisesti uudenlaisin tavoin. Myös henkilöstön osaamisen oikeanlainen kohdentaminen, osaamisen lisääminen ja Eksoten maine hyvänä työnantajana vaikuttavat palvelujemme ja toimintamme uudistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Eksotessa aloittaa uusi toimintakyky- ja hoivapalvelujen vastuualue 1.4.2021 alkaen. Vastuualueeseen kuuluvat ikäihmisten varhaisen tuen palvelut, kotihoito, perhehoito, erilaiset iäkkäiden asumispalvelut ja laitoshoito sekä omaishoito. Hoivan budjetti on 113 M€. 

Onko sinulla kokemusta ja oppeja ja meille jaettavaksi? Miten vastaamme kasvavaan palvelutarpeeseen? Miten parhaalla tavalla tuemme henkilöstöä ja lisäämme alueemme asukkaiden toimintakykyä kotona, arjessa ja elämässä?

Edellytämme sinulta soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa sekä laaja-alaista kokemusta hoivapalvelujen kokonaisvaltaisesta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä ja johtamisesta. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on erinomaiset verkosto- ja yhteistyötaidot, taito motivoida henkilöstöä sekä kykyä rakentaa yksityiskohdista kokonaisuuksia tuottaen konkreettisia hyötyjä asiakkaille, ammattilaisille ja talouteen. Pidät tärkeänä henkilöstön hyvinvointia ja sen tukemista.

Virassa toivomme sinun aloittavan huhtikuussa 2021 tai erikseen sopien. Palkkaus KVTES:in mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Haluatko juuri sinä liittyä rohkeaan joukkoomme yksinkertaistamaan prosesseja ja tuomaan arvoa asiakkaalle? Jätä hakemuksesi ja CV Kuntarekryn kautta.

Haastatteluun valituille ilmoitamme tiedon maanantaina 15.3.2021. Haastattelut pidetään pe 19.3.2021 klo 9-14. Valinta pyritään tekemään maaliskuun aikana.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427539
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus, Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala
  • Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Timo Saksela, p. 0400 811 996, keskiviikkona 3.3.2021 klo 14-15.30, perjantaina 5.3.2021 klo 9-12 tai maanantaina 8.3.2021 klo 14-15.30,