Toiminnanohjausjärjestelmän määrittelijä

CGI Suomi Oy
Tietoa tehtävästä

Toiminnanohjausjärjestelmän määrittelijä

Kasvuvaiheessa oleva ruokapalveluiden tiimimme etsii nyt osaavaa toiminnanohjausjärjestelmän määrittelijää joukkonsa jatkeeksi. Tehtävässäsi tulet työskentelemään ruokapalvelun asiantuntijan ja ohjelmoijan välikätenä, päävastuunasi erilaiset dokumentoinnin ja määrittelyn tehtävät.

ERP-määrittelijänä pääset osaksi kansainvälistä tiimiä ja päivittäisenä työkielenäsi käytät sekä suomea että englantia. Monipuolisissa tehtävissä sinua helpottaa erityisesti ymmärryksesi tietokannoista, nopea omaksumiskykysi sekä kykysi tuottaa selkeää dokumentaatiota tukeaksesi toimintamme kasvua.

Meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja osaavaan joukkoon kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Tutustu uuden tiimiisi ja sen kehittämään Aromi –ruokapalveluun nettisivuillamme osoitteessa: https://www.cgi.com/fi/fi/tuoteratkaisut/aromi

Tehtävän sijaintipaikka on Tampere, Helsinki tai Kuopio.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Sovit parhaiten yrittäjähenkisen tiimimme jatkeeksi, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työntekijänä olet proaktiivinen ja huolellinen, ja sinulta löytyy erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Lisäksi edellytämme tulevalta kollegaltamme osaamista ja kokemusta seuraavilta osa-alueilta:

  • Toiminnanohjausjärjestelmien ja tietokantojen/tietorakenteiden tuntemus
  • Aiempi dokumentaatiotehtävien kokemus
  • Liiketoimintaprosessien hahmotus

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi! Voit lukea lisää CGI:stä työpaikkana urasivuiltamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Tero Pollari, +358 50 4102450.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.4.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta