(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanohjauksen asiantuntija
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Toiminnanohjauksen asiantuntija

Etsitkö itsellesi modernia työnantajaa jolla on uudistava tapa ajatella miten tietotekniikka muuttaa tapaamme työskennellä? Haemme kasvavaan IT Services -tiimiimme nyt Toiminnanohjauksen asiantuntijaa. IT Services -tiimimme koostuu viidestä IT-ammattilaisesta, joilla on pilke silmäkulmassa. Tiimimme periaatteena on, että kaveria ei jätetä ja annamme aina parhaamme. Meillä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja avoimuutta, yhteishenki ja huumori ovat asioita jolla huonokin päivä muutetaan hyväksi.

Edellytämme alaan liittyvää koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimipisteesi sijaitsee Atean Suomen pääkonttorissa Vantaan Martinlaaksossa, mutta satunnainen matkustaminen Suomessa ja ulkomailla ei ole sinulle ongelma.

Tehtäviisi kuuluvat:

Päävastuullasi on toimia Atea Finlandin toiminnanohjaus -järjestelmän pääneuvonantajana, vastaanottaa kyselyitä, liiketoimintatarpeita ja muutospyyntöjä. Toimit myös tukena ja koulutat henkilöstöä toiminnanohjaus -järjestelmän eri toimintoalueilla.

Toimit yhdessä kolmannen osapuolen kehittäjien, liiketalouden edustajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Keräät liiketoiminnalta tarpeita, sunnittelet ja muunnat ne kehityskokonaisuuksiksi.

Lue lisää:

Sinulla on muutamien vuosien kokemus toiminnanohjausjärjestelmästä.

Olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen, osaat tehdä itseänäisiä päätöksiä ja perustella niitä ja olet tiimipelaaja.

Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, niin puhutussa kuin kirjallisessa muodossa.

Sinulla on ymmärystä miten liiketoiminnan tarpeet huomioidaan toiminnanohjausjärjestelmässä.

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian! Älä viivyttele, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilöt

Petra Berg, IT Manager, CIO

+358 504440383, petra.berg@atea.fi

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.