(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Mustasaaren toimintakeskukseen haetaan toiminnanohjaajaa maalis-elokuulle.

Toiminnanohjaajan tehtävänä on koordinoida kesäkauden toimintaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Keskeinen työtehtävä on erilaisten ryhmien kanssa toimiminen ja laaja-alainen asiakaspalvelu. Tehtävään kuuluvat myös kesätyöntekijöiden perehdyttäminen ja työtehtävien organisoiminen, työvuorolistojen laatiminen ja työaikaseuranta. Tämän lisäksi tehtävä edellyttää tiedottamiseen liittyvää osaamista, säännöllisiä hartaus- ja messuvuoroja sekä erilaisten ohjelmien ja tilaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista. Työtehtävään sisältyvät myös tukkukuormien lastaus ja purkaminen ja tarvittaessa muiden tehtäväalojen sijaistaminen sekä muita esimiehen antamia tehtäviä. Toiminnanohjaaja sijaistaa toiminnanjohtajaa vapaapäivinä ja loma-aikoina ja toimii niinä aikoina esimiestehtävissä.

Työ on luonteeltaan hektistä ja edellyttää joustavuutta, hyviä asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Musiikilliset yms. luovat taidot katsotaan eduksi. Tehtävä soveltuu mm. kirkon alojen tai muun soveltuvan alan loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Työ sisältää säännöllisiä ilta- ja viikonlopputöitä.

Palkkaus vaativuusryhmä 501 mukaan ja peruspalkka on 2225,64 €. Viikkotyöaika on 38 h 45 min. Hakuaikaa jatketaan to 16.1.2020 saakka. Työhaastattelut järjestetään viikolla 4.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Leena Miettinen, puh (09) 2340 2534 tai leena.miettinen@evl.fi