Toiminnanohjaaja Mustasaareen
Helsingin seurakuntayhtymä, Yhteinen seurakuntatyö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Mustasaaren toimintakeskukseen haetaan maalis-syyskuulle toiminnanohjaajaa

Toiminnanohjaajan tehtävänä on koordinoida kesäkauden toimintaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Keskeinen työtehtävä on erilaisten ryhmien kanssa toimiminen ja laaja-alainen asiakaspalvelu. Tehtävään kuuluvat myös kesätyöntekijöiden perehdyttäminen, työvuorolistojen laatiminen ja työaikaseuranta. Tehtävä edellyttää tiedottamiseen liittyvää osaamista. Työhön kuuluu myös säännöllisiä hartaus- ja messuvuoroja sekä erilaisten tilaisuuksien suunnittelua ja toteuttamista. Toiminnanohjaaja sijaistaa toiminnanjohtajaa vapaapäivinä ja loma-aikoina ja toimii niinä aikoina esimiestehtävissä. Työtehtävään kuuluu tarvittaessa myös muiden tehtäväalojen sijaistaminen sekä muita esimiehen antamia tehtäviä.

Työ on luonteeltaan hektistä ja edellyttää joustavuutta, hyviä asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Musiikilliset yms. luovat taidot katsotaan eduksi. Tehtävä soveltuu mm. kirkon alojen tai muun soveltuvan alan loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Työ sisältää säännöllisiä ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävään sisältyy koeaika.

Palkkaus vaativuusryhmä 501 mukaan ja peruspalkka on 2301,95 €. Lisäksi maksetaan ilta- ja sunnuntailisä. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Hakuaika päättyy pe 5.2.2021 klo 15. Työhaastattelut ovat viikolla 6-7.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Leena Miettinen, puh (09) 2340 2534 tai leena.miettinen@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413145
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki