Toiminnanjohtaja
Oulun ensi- ja turvakoti ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Oulun ensi- ja turvakoti ry hakee toiminnanjohtajaa  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen edeltäjän siirtyessä eläkkeelle.

Etsimme johtajaa, jolla on yhteiskunnallista näkemystä sekä vaikuttamis- ja kehittämishalua arvostetussa sosiaalialan yhdistyksessä. Edellytämme vahvaa osaamista johtamistehtävistä, verkostoja sote-alalla ja halua markkinoida osaamistamme.

Toiminnanjohtajana kehität toimintaa ja palveluja sekä vastaat organisaation johtamisesta, henkilöstö- ja taloushallinnosta, toiminnan laadusta ja hankkeista. Pääset työskentelemään uuden hyvinvointikorttelin rakennushankkeessa sekä toiminnan asemoitumisessa hyvinvointialueella. Luot toimintaedellytykset asiakkaiden tarpeisiin vastaamiselle, henkilöstön hyvinvoinnille ja kehittymiselle sekä yhdistyksen menestymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä uusien lakien mukaisesti. Teet yhteistyötä kuntien, uusien hyvinvointialueiden, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Ensi- ja turvakotien liiton ja muiden lastensuojelujärjestöjen kanssa halliten niiden ostopalvelu- ja avustusstrategiat.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta johtamistehtävistä. Katsomme eduksi laaja-alaisen sosiaalisektorin, lastensuojelu- ja kansalaisjärjestöosaamisen.

Työ alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan loppukeväästä. Työssä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Täytä hakulomake ja liitä siihen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV hakupainikkeen kautta 30.1.2022.

Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Timo Peltovuori puh. 0500 438 858, timo.peltovuori@oetk.fi ja yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Viitala puh. 040 593 5873, sikke.viitala@gmail.com.

 

Sijainti: Kangastie 9, Oulu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot