Toiminnanjohtaja
Kansallinen senioriliitto ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä muihin tehtäviin haemme hänen seuraajakseen  

Toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä liittohallituksen ja eri sidosryhmien kanssa. Hän tukee päätöksentekoa ja vastaa liiton strategian valmistelusta ja toimeenpanosta, operatiivisesta toiminnasta, vaikuttamistyöstä, yhteiskuntasuhteista sekä taloudesta ja toiminnan suunnittelusta. 

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan suuren valtakunnallisen kansalaisjärjestön johdossa. Työkenttä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja haasteellinen. Saat mahdollisuuden edistää ikääntyneiden asemaa yhteiskunnassa ja olla mukana muokkaamassa asenteita myönteisiksi ikääntyneitä kohtaan. 

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja arvostamme johtamis- ja esimieskokemusta. Jaat liittomme arvot sekä omaat hyvät verkostot ja verkostoitumistaidot. Sujuva suullinen ja kirjallinen esitystaito ovat tehtävän hoitamisessa tarpeen, samoin matkustusvalmius. STEA-avustusjärjestelmien tuntemus luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Anneli Taina, p. 0400 852 626 ja toiminnanjohtaja Matti Niiranen, p. 040 501 9192 (ma-to klo 13-16). Lisätietoja järjestöstämme saa nettisivuiltamme www.senioriliitto.fi 

Kaikki yhteydenotot sekä hakemukset käsitellään luottamuksellisina. Hakijoiden tietoja ei anneta julkisuuteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus 12.3.2021 kello 16 mennessä osoitteella matti.niiranen@senioriliitto.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot