(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Tuomasyhteisö ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

 

TULE TEKEMÄÄN MERKITYKSELLISTÄ TYÖTÄ YHTEISÖSSÄ

Tuomasyhteisö hakee

TOIMINNANJOHTAJAA

Tuomasyhteisö ry on Suomen vaikuttavin messuyhteisö. Se korostaa avaraa hengellisyyttä ja yhteistyötä yli kirkkokuntarajojen. Sen keskiössä on messu, jonka toimittaa kymmenet vapaaehtoiset joka viikko. Tunnusomaista messulle on korkeatasoinen musiikki, lohdullinen rukouselämä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavat saarnat. Tuomasmessu hakee ajassa olevia tapoja ilmaista pyhän läsnäoloa ja auttaa ihmisiä löytämään hengellisyytensä arjessa ja juhlassa. Tuomasmessu on keskeneräisten kerho ja pudonneiden syli, ja paikka missä iloitsemme yhdessä.

Virkeä ja uusia mahdollisuuksia etsivä 30-vuotias Tuomasyhteisö etsii uutta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Mikael Agricolan kirkolle Helsingissä. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten johtaminen ja kehittäminen, toiminnan kokonaisuuden suunnittelu, uusien avausten mahdollistaminen, varainhankinnan, hallinnon ja talouden johtaminen sekä esimiestehtävät.

Tehtävään vaaditaan pappisvihkimys tai teologian maisterin tutkinto, vankka teologian osaaminen ja kristillisen toimintaympäristön tuntemus. Odotamme toiminnanjohtajalta monipuolisia viestintätaitoja, kokemusta varainhankinnasta ja verkostojohtamisesta sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja vapaaehtoistoiminnan johtamisesta. Englannin ja ruotsinkielen suullinen sekä kirjallinen taito sekä muut kielet katsotaan eduksi.

Työajat ovat joustavia ja sisältävät sunnuntaityötä. Toiminnanjohtaja työskentelee osana vapaaehtoisten yhteisöä, mutta työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja visionääristä johtamista. Palkka noudattelee kirkon virka- ja työehtosopimusta.

Olisitko sinä sopiva, rohkea uudistaja, innostunut ja kehitysmyönteinen uusi toiminnanjohtaja yhteisöllemme? Jätä hakemus 31.8.2020 mennessä osoitteeseen toimisto@tuomasmessu.fi

Hakijoiden haastattelupäivät ovat la 5.9. ja ma 7.9. Päätös tehdään syyskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja

Pirjo Kantala toiminnanjohtaja p. 040-5111989 pirjo.kantala@tuomasmessu.fi

(Meri-Anna Hintsala hallituksen puheenjohtaja p. 050-9104453 (klo 16-18), merianna.hintsala@gmail.com)