(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNANJOHTAJA
Suomen Salibandyliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Saat johdettavaksesi yhden Suomen suurimmista urheilujärjestöistä, joka vaikuttaa laajasti suomalaisessa urheilussa ja liikuttaa päivittäin lukuisia eri-ikäisiä suomalaisia.

Vastaat tehtävässä liiton taloudesta, henkilöstöstä ja johtamisesta kohti strategiassa määritettyjä tavoitteita yhteistyössä hallituksen kanssa. 

Toiminnanjohtajana vastaat päätösten jalkauttamisesta liiton organisaatioon ja kentälle, joka edellyttää sinulta osallistavaa, keskustelevaa ja jämäkkää johtamistapaa. Vastuullesi kuuluu myös liiton kansainvälisten suhteiden hoito ja yhteistyön johtaminen, sekä ylläpito ja kehittäminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta talouden johtamisesta ja ymmärrystä järjestö- ja seuratoiminnan lainalaisuuksista, sekä näkemystä ja osaamista tuotteiden ja palveluiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Sinulla on ymmärrys talouden, myynnin ja markkinoinnin tunnusluvuista, joiden pohjalta johdat toimintaa suunnitelmallisella, aktiivisella ja aikaansaavalla työskentelyotteella. Vahvat kommunikointitaidot molemmilla kotimaisilla kielillä, sekä englanniksi ovat tarpeen niin sisäisen, ulkoisen, kuin kansainvälisen sidosryhmäyhteistyön kannalta. 

Omaat vahvat henkilöstöjohtamisen taidot, sekä joukkuepelaajan asenteen, jonka avulla saat organisaation ja lajiyhteisön jäsenet toimimaan motivoituneina suomalaisen salibandyn eteenpäin viemiseksi. 

Odotamme sinun kykenevän strategisella tasolla organisoimaan tulevaisuuden suunnan eri osa-alueilla yhteistyössä Salibandyliiton hallituksen ja johtoryhmän kanssa. Raportoit tehtävässäsi Salibandyliiton hallitukselle.
Tehtävässä onnistumistasi tukevat tehtäväalueistaan vastaavat, osaavat ja ammattitaitoiset kollegat, sekä hallitus. 

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden ja keskeisen roolin salibandyn ja suomalaisen urheilun parissa. Pääset vaikuttamaan urheilujohtamisen avainpaikalta modernin ja uudistumishaluisen lajin kehitykseen. 

Toimipaikkanasi on liiton toimisto Helsingin Myllypurossa. Työ vaatii ajoittaista matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, kysymyksiin vastaavat Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen p. 040 156 3663 ja Partner & Director Aki Hyryläinen p. 0400 200 878. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 15.4.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15204.