(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Uudenmaan Pelastusliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Toiminnanjohtajaksi Uudenmaan Pelastusliittoon? 

Haemme vuorovaikutustaitoista ja innovatiivista toiminnanjohtajaa vastaamaan liiton toiminnan tuloksellisuudesta ja johtamisesta toiminnanjohtajamme siirtyessä SPEK:n palvelukseen ja uusiin tehtäviin. Työhön kuuluu kolmen hengen tiimin johtamisen lisäksi liiton toiminnan suunnittelua, hallitus- ja valiokuntatyöskentelyä sekä koulutusasioita. Merkittävässä roolissa ovat myös sidosryhmä- ja rahoittajayhteistyö sekä avustusten hakuprosesseista huolehtiminen, raportointi ja lopputilitykset.

Hakijalle eduksi luetaan soveltuva koulutustausta ja kokemus vapaaehtoiskentästä tai järjestötyöstä. Esimiestyökokemus on välttämätön tehtävässä menestymiseksi. Nykyaikaisen koulutusmaailman ja tietotekniikan ymmärryksestä on selkeää hyötyä toiminnanjohtajan päivittäisessä työssä.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Työ on monipuolista ja vapaata, mutta vaatii kykyä työskennellä itsenäisesti. Toiminnanjohtajaa ohjaa liiton hallitus ja esimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Työn aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta se tulisi vastaanottaa viimeistään 11.5.2020.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa toiminnanjohtajan sähköpostiin viimeistään 29.3.2020. Jatkoon valittavien ehdokkaiden haastatteluajoiksi on varattu 3.4. kello 9 - 15 sekä 6.4. kello 13 - 15. Kaikille hakijoille tiedotetaan valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja antavat liiton toiminnanjohtaja Mika Gröndahl p. 0400 734 195 tai mika.grondahl@upl.fi ja puheenjohtaja Jyrki Landstedt jyrki.landstedt@vantaa.fi

www.upl.fi