(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Keliakialiitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme Keliakialiittoon Tampereelle toiminnanjohtajaa.

Vastaat järjestön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä, strategiasta ja taloudesta. Olet valmis luotsaamaan yli 40-vuotiasta järjestöä uudelle vuosikymmenelle. Tärkeä osa työtäsi on henkilöstöjohtaminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja verkostoituminen. Teet yhteistyötä järjestön hallituksen, muiden järjestöjen, terveydenhuollon, kaupan ja ravintola-alan ammattilaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä asiantuntijaorganisaatiossa, kokonaisuuksien hallintaa ja strategista ajattelua. Sinulla on innovatiivinen ote ja hyvät vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaidot. Arvostamme terveydenhuoltoalan koulutusta, järjestötyön ja STEA-rahoitusjärjestelmän tuntemusta.

 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana moniammatillista, osaavaa asiantuntijatyöyhteisöä vahvasti kehittyvässä valtakunnallisessa potilasjärjestössä, jonka keskustoimisto on Tampereella.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi talouspäällikkö Eija Leppäkynnäkselle viimeistään 28.1.2020 osoitteeseen eija.leppakynnas@keliakialiitto.fi. Otsikoi sähköpostisi "Toiminnanjohtaja Keliakialiittoon". Hakijoita voidaan haastatella jo ennen hakuajan päättymistä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Keliakialiiton varapuheenjohtaja Annikki Soudunsaari, p. 041 506 2844 (pe 17.1. klo 9 - 11 ja to 23.1. klo 9 - 11.)