(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNANJOHTAJA
Loisto setlementti ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Vastaat Loisto setlementti ry:n yleisjohtamisesta, talous- ja henkilöstöjohtamisesta, sidosryhmätyöstä sekä kokonaisvaltaisesta toiminnan kehittämisestä. Toiminnanjohtaja toimii myös hallituksen esittelijänä.

Vastaat toiminnanjohtajana Loisto setlementin tarkoituksen ja toiminnan toteutumisesta hallituksen asettamien tavoitteiden sekä järjestön strategian mukaisesti. Loisto setlementin toiminnanjohtajana pääset osaksi kehittyvää yhteisöä vastaamaan talous- ja henkilöstöjohtamisesta, sidosryhmäyhteistyöstä sekä organisaation kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Toimit sosiaalisen ja moniammatillisen nuorisotyön kehittämisen ytimessä niin verkostoissa kuin alan kansallisessa keskustelussa. Tuot rohkeasti esiin heikoimmassa asemassa olevien nuorten ääntä. 

Odotamme, että sinulla on vahvaa osaamista strategia- ja henkilöstöjohtamisessa, näyttöjä talousvastuusta sekä ymmärrystä järjestöjen rahoituksesta. Arvostamme kehittävää otetta, neuvottelutaitoja, kokemusta sidosryhmätyöstä, ymmärrystä palvelutuotannosta ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kyky kohdata kuuluu vahvuuksiisi, samoin kuin hyvä englannin kielen taito, jota kansainvälinen kulttuurimme suomen kielen ohella vaatii. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi – nuoret pääkaupunkilaiset, yhteisöllisyys, osallisuus, moninaisuus sekä moniammatillinen sosiaalinen nuorisotyö ovat uteliaisuutesi kohteena päivittäin. Sitoudut työssäsi setlementtiarvoihin. Onko sinulla halu toimia nuorisotyön puolestapuhujana sekä viedä Loisto setlementti ry kehittävällä otteella eteenpäin? Oletko valmis tarttumaan uuteen haasteeseen?   

Tarjoamme sinulle innostavan toimintaympäristön ja tehtävän, sitoutuneen ja ammattitaitoisen organisaation sekä ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa nuorten mahdollisuuksiin pääkaupunkiseudulla. Tukenasi ovat osaavan asiantuntijaorganisaation lisäksi laajat kumppanuusverkostot. Toimit itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä Loisto setlementin johtoryhmän sekä hallituksen kanssa. Luottamukselliset hakemukset palkkatoiveineen ja aloitusajankohtineen pyydetään lähettämään viimeistään 30.11.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14613. Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Ozan Yanar, puh. 044-2758797 (tiedustelut to 14.11. klo 11-12 ja to 21.11. klo 10-11) sekä Mercuri Urvalin konsultti Eija Laine puh. 040-8092997.