(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNANJOHTAJA
TIEKE Tietoyhteiskunnan Kehittämiskeskus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Onko sinulla vahva näkemys tulevaisuuden tietoyhteiskunnasta, jossa osaaminen ja tieto kuuluvat kaikille? Tule edistämään yhteiskunnan digitalisaatiota käynnistämällä projekteja, työskentelemällä kehitysryhmissä ja luomalla yhteistyöfoorumeita.

TIEKEn toiminnanjohtajana sinulla on kokonaisvastuu toiminnasta ja henkilöstöstä. Sinulla on vahva visio ja oma energiasi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin. Saat helposti muut inspiroitua mukaan, vauhditat muutosta ja innostat toimimaan. Olet aktiivinen viestijä ja hallitset nykyaikaiset kanavat tavoittaaksesi sidosryhmät.

 

Kehität yhdessä organisaatiosi, yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa tapoja rakentaa kilpailukykyistä, uudistuvaa ja ihmisläheistä yhteiskuntaa, jossa organisaatiot ja yksilöt hyödyntävät laajasti digitaalisuuden luomia mahdollisuuksia.

 

Vaikuttajana kykenet avaamaan ovia uusiin mahdollisuuksiin. Tunnet tulevaisuuden haasteet ja muutostekijät. Tehtävässäsi huolehdit siitä, että TIEKE on haluttu ja luotettava kumppani erilaisille toimijoille. Toiminnanjohtajan roolissa vaikutat moniin yhteiskuntakehityksen verkostoihin ja linkität eri sidosryhmät toisiinsa teknologiaan ja tietoyhteiskuntaan liittyvien kysymysten äärellä.

 

Odotamme, että sinulla on vahva näkemys tietoyhteiskuntakehityksestä, tunnet sen dynamiikan ja mahdollisuudet. Tunnet projektitoimintaa ja rahoituskanavia. Olet aktiivinen verkostoituja ja nautit toimimisesta jäsenten, asiakkaiden, rahoittaja- ja kehittäjäkumppanien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Sinulla on kokemusta toimimisesta vastuullisessa asemassa asiantuntijaorganisaatiossa. Toiminnan tehokas johtaminen edellyttää riittävästi osaamista myös talousasioista. Olet innostava ja valmentava johtaja, vahva viestijä ja aikaansaava toimija. Sovit tiimiimme, kun sinulla on joustoa polvissa ja rutkasti huumorintajua.

 

Jos tämä puhuttelee sinua, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-14247) viimeistään 27.8.2019. Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit soittaa Mercuri Urvalin konsulteille: Kirpi Niemenmaa, p. 040 512 0257 tai Seija Malmi, p. 040 522 5330.