(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Suomen UN Women ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme dynaamista toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Uudessa tehtävässäsi johdat ja kehität yhdistystä, sen toimintaa, hallintoa ja tiimiä sekä hoidat yhteistyösuhteita UN Womenin päämajaan ja etenkin muissa Pohjoismaissa toimiviin kollegoihisi. Olet verkottunut yhteiskuntaan, valmis viestimään aktiivisesti ja esiintymään myös julkisuudessa. Merkittävä osa työstäsi on taloudellisten resurssien ja varainkeruun vahvistamista.

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, järjestelmällinen ja positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta vaikuttamistyöstä tai liiketoiminnasta sekä esimiestyöstä.  Nautit verkostomaisen yhteistyön johtamisesta ja vahvojen suhteiden luomisesta eri sidosryhmiin. Olet innovatiivinen ja saat muut mukaasi. Tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin liittyvät asiat ovat sinulle tärkeitä. Olet valmis pistämään persoonasi ja osaamisesi peliin tärkeän asian puolesta.

Kerro itsestäsi, osaamisestasi, palkkatoiveestasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit paras valinta Suomen UN Womenin toiminnanjohtajaksi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.6.2019 osoitteeseen maarit.aarni-sirvio@dif.fi ja anne.korkiakoski@gmail.com. Otsikoithan hakemuksesi sähköpostin otsikkokenttään nimellä ”Toiminnanjohtaja Suomen UN Women”.

Hallituksen puheenjohtaja Maarit Aarni-Sirviö, p. 050 379 4170 vastaa tiedusteluihin ja lisäkysymyksiin tiistaina 18.6. klo 9.30-12 ja hallituksen varapuheenjohtaja Anne Korkiakoski, p. 050 674 11 keskiviikkona 12.6. klo 13-16

www.unwomen.fi
www.facebook.com/suomenunwomen
twitter.com/SuomenUNWomen
www.instagram.com/suomenunwomen