(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Suomen Säveltäjät ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Mitä työtehtäviin kuuluu?

Toiminnanjohtajallamme on monipuolinen tehtäväkenttä ja näköalapaikka suomalaiseen taidemusiikkiin. Hän vastaa hallitukselle operatiivisen toiminnan johtamisesta, taloudesta ja hallinnosta sekä toimii henkilöstön esimiehenä.

Hänen keskeisiä tehtäviään ovat yhdistyksen hallinnon ja taloudenhoidon lisäksi viestinnän johtaminen ja vaikuttamistyö sekä jäsenpalvelu ja -neuvonta. Hän osallistuu sidosryhmien asiantuntijaelimien toimintaan, suunnittelee yhdistyksen erillishankkeita ja hankkii niille rahoitusta. Toiminnanjohtaja hoitaa yhdistyksen suojissa toimivien kahden säätiön asiamiestehtäviä.

 

Tätä odotamme sinulta

Toivomme, että olet yleishallinnon ja talouden taitaja ja hyvä viestijä. Sinulla on hyvät verkostot taide- ja kulttuurialalla, neuvottelutaitoja ja olet perehtynyt taidepoliittisiin linjauksiin. Olet aidosti kiinnostunut taiteesta ja taidemusiikista. Ymmärrät myös säveltäjien toimeentulorakennetta ja tekijänoikeuslain pääkohtia. Aiempi kokemus järjestötoiminnasta ja rahoituksen hankkimisesta on arvokas lisä.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja hallitset erinomaisesti suomen kielen. Englannin ja ruotsin kielessä sinulla on riittävät valmiudet työtehtävien hoitamiseen.

Työsuhde alkaa syksyllä 2019 sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.5.2019.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Antti Auvinen puhelimitse numerossa 040 1711705 maanantaisin 13.5 ja 20.5 klo 15:30 - 18:00 sekä keskiviikkoisin 15.5. ja 22.5 klo 15:30 - 18:00.