(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Helsingin ensikoti ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme uutta

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat yhdistyksen toiminnasta, taloudesta, henkilöstöstä ja omaisuudesta yhteistyössä johtoryhmän kanssa. Olet johtoryhmän jäsenille suuntaa näyttävä, jämäkkä ja innostava lähiesimies, joka jakaa vastuuta, luottaa ja tukee heitä. Toimit johtokunnan alaisuudessa sen delegoimin, johto- ja taloussäännössä todetuin valtuuksin. Valmistelet ja esittelet johtokunnassa päätettävät asiat. Teet yhteistyötä kunta-asiakkaiden, STEAN, Ensi- ja turvakotien liiton ja sen jäsenjärjestöjen sekä muiden lastensuojelun järjestöjen, päätöksentekijöiden ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vaativista johtamistehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa, strategista ajattelua ja toimeenpanokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä ja lastensuojelusta sekä järjestökentän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen ykkösjohtajan tehtävän alan näköalapaikalla sekä hyvähenkisen ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Toimi täytetään syyskuun alussa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään ke 27.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Kirsi-Maria Manninen, ti 15.1. klo 12-14, ke 16.1. klo 9-11 ja ke 23.1. klo 12-15, p. 050 526 6592 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.