(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Taito Etelä-Suomi ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Etsimme nyt uutta innostavaa, markkinointihenkistä ja kehittämisorientoitunutta

TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtäväsi on luotsata uutta yhdistynyttä yhdistystä tuloksellisesti sekä kehittää ja monipuolistaa palvelujamme. Etsimme visionääriä, joka osaa johtaa ihmisiä tavoitteellisesti, tuloksellisesti, innostavasti ja motivoivasti.  Apunasi on joukko osaavia ammattilaisia, jotka omalta osaltaan vastaavat yhdistyksemme ydinprosesseista: käsityön taiteen perusopetuksesta, koulutustoiminnasta sekä liiketoiminnasta. Tukenasi on myös kokenut hallintopäällikkö.

Odotamme sinulta kiinnostusta käsi- ja taideteollisuutta kohtaan, tuloksellisia näyttöjä palveluorganisaation johtamisesta ja onnistuneesta esimiestyöstä. Olet määrätietoinen ja innovatiivinen toiminnan ja palveluiden kehittäjä. Toivomme Sinulta intoa, yrittäjähenkisyyttä sekä positiivista ja kannustavaa asennetta. Olet kotonasi nykyisessä tietotekniikan ja sosiaalisen median ympäristöissä, ja markkinointihenkisyys on tärkeä osa toimintamalliasi. Tunnet taide- ja kulttuurialaa ja toimit tottuneesti sen verkostoissa. Sinulla on kokemusta hanketoiminnasta sekä ymmärrät taloushallinnon prosessit. Yhdistystoiminnan tuntemus ja korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.11.2018 mennessä sähköpostilla hillevi.kaarlenkaski@taitoetelasuomi.fi. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Taito Etelä-Suomen vt. toiminnanjohtaja Hillevi Kaarlenkaski, 0500-599755.