(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Muistiliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Kasvava ja kehittyvä Muistiliitto hakee nyt suunnannäyttäjää ja yhteiskuntasuhteiden rakentajaa. Etsimme joukkoomme

 

TOIMINNANJOHTAJAA

 

Olet omimmillasi monipuolisessa roolissa, jossa pääset toimimaan vuorovaikutteisessa yhteistyössä lukuisten eri sidosryhmien kanssa. Edistät aktiivisesti Muistiliiton asemaa ja vahvistat toimintamme yhteiskunnallista merkitystä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Läsnäoleva persoonasi, vahva asiantuntemuksesi ja ihmisläheinen johtamistyylisi jäävät positiivisesti mieleen.

Pidät vankalla asiantuntemuksellasi huolen Muistiliiton kantavista rakenteista ja samalla kehität järjestömme tulevaisuutta yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme ja hallituksemme kanssa. Kannat vastuun siitä, että toimintamme etenee vastuullisesti yhdistyslain, työehtosopimuksen, liiton sääntöjen ja hallituksen antamien ohjeiden ja määräyksien mukaan. Tuot strategisen osaamisesi vahvasti esille ja osallistut kokonaisvaltaisesti toimintamme suunnitteluun, toteuttamiseen, seurantaan ja arviointiin. Valmistelet ja esittelet hallitukselle liittoa koskevat asiat ja vastaat hallituksen päätösten täytäntöönpanosta. Vastaat yhdessä hallituksemme kanssa myös talouden suunnittelusta ja huolehdit osaltasi talousarviomme toteutumisesta.

 

Tehtävässä menestymisen mahdollistavat

  • Aiempi työkokemus kansalaisjärjestöstä
  • Vahvat ihmisten kohtaamisen ja johtamisen taidot
  • Kokemus yleishyödyllisen yhdistyksen talouden suunnittelusta ja budjetin seurannasta
  • Erinomaiset viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Yhteistyötä vaaliva ja hyvin organisoitu työote
  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • Muistisairauksien ymmärryksen ja kohderyhmän tuntemuksen katsomme eduksi

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn avoimesti, vastuullisesti ja vuorovaikutteisesti toimivassa asiantuntijaorganisaatiossamme, jossa olet mukana luomassa uudenlaista, muistiystävällistä Suomea muistisairaille. Toiminnanjohtajana olet avainroolissa rakentamassa Muistijärjestön strategiaa vuosille 2020 – 2024.

Muistiliitossa pidämme yhdessä yllä hyvää henkeä sekä välitämme positiivista ja aktiivista otettamme myös eteenpäin. Muodostamme yhdessä jäsenyhdistystemme kanssa vahvan yhteisön, jossa työskentely yhteisen asian puolesta innostaa uusien tavoitteiden saavuttamiseen. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa, mutta roolissasi näet toimintaamme ja erilaisia yhteistyön muotoja myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

 

Hae tehtävää

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Azetsin kanssa. Hae tehtävää lähettämällä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi sunnuntaihin 4.11.2018 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt. Ensimmäisen haastattelukierroksen järjestämme Azetsilla viikkojen 45 ja 46 aikana. Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antavat:

 

Johanna Rytivaara (Senior HR Advisor, Azets), p. 040 455 3651

23.10. klo 10-12 ja 25.10. klo 12-14

 

Anna Tamminen (Järjestöjohtaja), p. 040 455 1330

19.10. klo 9-12 ja 29.10. klo 9-12

 

Merja Mäkisalo-Ropponen (Hallituksen puheenjohtaja),

p. 050 357 9090

15.10. klo 13-15