(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNANJOHTAJA
Konserttikeskus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

KONSERTTIKESKUS ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

Konserttikeskus ry on maamme merkittävin koulu- ja päiväkotikonserttien järjestäjä, joka toteuttaa vuosittain 1200-1700 konserttia ja työpajaa eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Ohjelmistomme kattaa laajasti eri musiikinlajeja ja esiintyjäkaartimme koostuu maamme eturivin ammattimuusikoista. Toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö.

Konserttikeskuksen toiminnan tavoitteena on tuoda mahdollisimman moni lapsi ja nuori kosketuksiin elävän musiikin kanssa täydentämällä koulujen ja päiväkotien musiikinopetusta. Viime vuosina myös muita taiteenlajeja on otettu koeluontoisesti mukaan.

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme hänelle seuraajaa, jonka toivomme voivan aloittaa viisihenkisen tiimimme vetäjänä viimeistään vuodenvaihteessa. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen johtamisesta hallituksen antamien strategisten suuntaviivojen mukaisesti.

Toiminnanjohtajalta edellytämme kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta, talousosaamista, visiointikykyä, musiikin ja lastenkulttuurin tuntemusta sekä kykyä verkostoitua toiminnan kannalta olennaisten tahojen kanssa. Hakijoilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus edunvalvonnasta, pitkäaikaisten strategioiden toteuttamisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä katsotaan eduksi.

Luottamukselliset hakemukset palkkatoiveineen ja mahdollisine aloitusajankohtineen pyydämme toimittamaan 26.8.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen kari.vase@konserttikeskus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Kari Vase 14.-15.8. klo 13-16 ja 20.8. klo 9-12 puh. 050 463 6782 sekä hallituksen puheenjohtaja Kai Amberla 21.8. klo 9-12 puh. 040 551 5752.