(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Rovalan Setlementti ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018
Rovalan Setlementti ry
Asiakkaamme, vuonna 1923 Rovaniemellä perustettu Rovalan Setlementti Ry. on Suomen vanhimpia ja suurimpia setlementtejä toimialanaan vapaa sivistystyö ja muu koulutus sekä vanhus- ja muu sosiaalinen työ.
Toimenkuva
Rovalan pitkäaikaisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme nyt rekrytointitoimeksiantona TOIMINNANJOHTAJAA vastaamaan setlementin taloudesta, henkilöstöstä ja kiinteistöistä. Johtosäännön mukaisesti hän toimii myös Kiinteistö Oy Rovalan Asunnot toimitusjohtajana.
Odotamme sinulta
Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme monipuolista ja vankkaa johtamiskokemusta sekä talouden- ja kiinteistöjen ylläpidon osaamista.

Valitulta odotamme hyviä henkilöstön johtamistaitoja, järjestökentän tuntemusta sekä monipuolisia yhteistyöverkostoja. Mm. työ- ja sopimusoikeuden osaaminen sekä kielitaito luetaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen operatiivisen johtajan tehtävän, setlementtiyhteisön tuen, hyvät toiminnalliset puitteet sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Henkilöhaastattelut suoritetaan kesäkuun aikana siten, että lopulliset haastattelut setlementin hallituksen toimesta on suoritettu juhannukseen mennessä. Tehtävä täytetään lähtökohtaisesti viimeistään 1.11. 2018 alkaen.

Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen tulee lähettää 20.5. 2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen esa.auer@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Group / Esa Auer, 0400-188199.
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.