(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Tuotos ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haemme toiminnanjohtajaa uuteen audiovisuaalisen alan sisällöntuottajien edunvalvonta- ja tekijänoikeusyhdistykseen.

Saat vastuullesi yhdistyksen operatiivisen sekä strategisen johtamisen. Tehtävien keskiössä on suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, tuottajien liiketoiminnallisten edellytysten kehittäminen, vaikuttamistyö av-alan toimintaympäristön laajentamiseksi ja tuottajien oikeusaseman kehittämiseksi, alan yritysten kansainvälistymisen edistäminen ja kotimaisten sisältöjen sekä osaajien tunnettuuden kasvattaminen ulkomailla.

Vastaat yhteishallinnointilakiin sisältyvien säännösten mukaisesti oikeudenhaltijoiden oikeuksien ja etujen valvonnasta sekä tekijänoikeuskorvausten hallinnoinnista.

Toiminnanjohtajana hoidat mainittuja tehtäviäsi yhdistyksen hallituksen hyväksymien strategioiden ja toimintasuunnitelmien, hallituksen muiden toiminnallisten linjausten sekä säädettyjen lakien mukaisesti.

Odotamme sinulta pitkäjänteisyyttä johtaa ja kehittää muutoksessa olevan alan etuja valvovaa yhdistystä. Sinulla on useamman vuoden kokemus juristin tehtävistä sekä mielellään myös esimiestyöstä. Olet varma, kuunteleva sekä kehityshakuinen johtaja, joka nauttii muutoksen suomista mahdollisuuksista. Toimialan ja sopimuskäytäntöjen asiantuntemus katsotaan eduksi. Olet luonteva esiintyjä, sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot ja kyky luoda yhteistyöverkostoja eri sidosryhmien, asiakkaiden, asiantuntijoiden sekä yhteiskunnallisten vaikuttajien parissa yli toimialarajojen niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kykenet valjastamaan rakentamasi asiantuntijaorganisaation toteuttamaan yhdessä hallituksen kanssa luomaasi strategiaa. Tehtävä vaatii erinomaista englannin kielen taitoa ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan ja kehittämään uutta organisaatiota sekä viihdyttävän ja luovan toimintaympäristön, jossa toimia osana inspiroivaa ja sosiaalista yhteisöä.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 31.3.2018 mennessä. Hakemukset liitteineen ja palkkatoiveineen ottaa vastaan projektipäällikkö Eerika Vermilä eerika@vermila.fi ja lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Mika Toivainen ma 26.3. klo 13 – 15, p. 040-753 4320.