(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja
Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Sykkiikö sydämesi lasten ja perheiden oikeuksien puolesta?

Tahdotko auttaa lähisuhdeväkivallan keskellä eläviä?

Tule toiminnanjohtajaksi

Keski-Suomen ensi- ja turvakotiin

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän yli 70-vuotiaassa, luovassa ja vahvasti uudistavassa yhteisössä 40 motivoituneen lastensuojelun ammattilaisen johtajana. Meillä kokemus ja ammattitaito yhdistyvät ainutlaatuiseen ja osallistavaan tapaan työskennellä lasten ja heidän perheidensä kanssa. 

Haemme sinua, jolla on kokonaisnäkemystä, ajattelet pitkäjänteisesti ja olet aktiivinen verkottuja. Tunnet järjestötoiminnan ja lastensuojelun toimintaympäristön ja sinulla on kokemusta tuloksekkaasta vaikuttamis- ja kehittämistyöstä.  Johtajana olet muutoshakuinen, luova ja innostava.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Hyvät kontaktiverkostot kuntiin ja päättäjiin sekä rohkeus tarttua haasteellisiinkin kysymyksiin ovat tehtävässä eduksi.

Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestön toiminnanjohtajana olet mukana myös valtakunnallisessa kehittämis- ja verkostoyhteistyössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Eija Paloheimo (eija.paloheimo@ksetu.fi) tiistaina ja keskiviikkona 20 – 21.3.2018 klo kello 9 – 11 numerossa 040 769 1786.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen eija.paloheimo@ksetu.fi viimeistään perjantaina 23.3.2018.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!