(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNANJOHTAJA, TPS Juniorijääkiekko
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Turkulaisessa urheilukulttuurissa on nyt ainutlaatuinen paikka laukoa! Etsimme nimittäin Turun Palloseuran Juniorijääkiekko ry:lle toiminnanjohtajaa. Oletko kokenut urheilukulttuurin tekijä, jolle myös varainhankinta on tuttua? Oletko kerännyt jo kannuksiasi johtotehtävissä, mutta edelleen nälkäinen? Mikäli kyllä, nyt kannattaa jatkaa lukemista.

Turku on mustavalkoinen, sanotaan. Turussa on vahva arvostus ja kunnioitus Palloseuraa kohtaan ja TPS onkin ei pelkästään Turun, mutta myös koko Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. Pelkästään TPS:n jääkiekossa on mukana edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta. Edellisen toiminnanjohtajan siirtyessä seuraaviin urheiluhaasteisiin, etsimme tähän vahvaan ja tunnettuun brändiin nyt kokenutta organisaatiovetäjää vastaamaan juniorijääkiekosta.

Etsimämme toiminnanjohtaja on tiukka talousosaaja, hyvä viestijä, valmis esiintymään, joustava, diplomaattinen ja yksinkertaisesti hyvä tyyppi. Meille tärkeää on, että pestin täyttävällä henkilöllä on kokemusta organisaatiojohtamisesta, onnistuneesta esimiestyöstä, eri sidosryhmien hallinnasta sekä pitkää pinnaa ja ongelmanratkaisukyvykkyyttä. Hyvin tärkeää on myös, että tuntee oman paikkansa olevan junioriurheilussa.

Misä ja koska?

TPS tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen tiiviissä ja osaavassa organisaatiossa. Työpisteesi sijaitsee TPS:n päämajassa, Gatorade Centerissä Artukaisissa. Vastaanotamme hakemuksia aina18.2.2018 saakka ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tahdotko olla mukana toteuttamassa tavoitetta olla Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020? Sitäpä mekin, joten laita hakemusta tulemaan, tutustumme sinuun mielellämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa TPS Juniorijääkiekon puolesta Pekka Lehmus maanantaina 5.2 klo 17-19 välisenä aikana ja torstaina 8.2 klo 8.00-9.00 välisenä aikana numerosta +358406215655. Hakuprosessista voit kysyä lisää Opteamin konsultti Leena Yliseltä puh 040 579 4579 tiistaina 6.2 klo 9-10 ja torstaina 12.2. klo 12-13.